Προφίλ

Το τουριστικό γραφείο Mytonis - Travel OΚ ιδρύθηκε το 2005 από τον Δημήτρη Βερναρδάκη και δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού με βασική προτεραιότητα, την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών προς τους πελάτες του.

Έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων 

Αεροπορικά εισιτήρια τόσο για πτήσεις εσωτερικού σε συνεργασία με όλες τις αεροπορικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα αλλά ακόμα και με τις μικρότερες ελληνικές εταιρείεςπου εξυπηρετούν με απευθείας σύνδεση νησιωτικούς προορισμούς, όπως  για παράδειγμα η Ρόδος, η Κρήτη και πολλούς άλλους.Όσο για έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων σε πτήσεις εξωτερικού, το πρακτορείο είναι ένα από τα ελάχιστα πιστοποιημένα γραφεία IATA στο νησί της Λέσβου.

Έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων 

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όλες τις ακτοπλοϊκές γραμμές της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού (από και προς Ιταλία) εξασφαλίζοντας με αξιοπιστία τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των ταξιδιωτών. Ένα μεγάλο κεφάλαιο επίσης  του Mytonis - Travel OΚ είναι η εξυπηρέτηση πλοίων - σκαφών στο νησί η αλλιώς η ναυτική πρακτόρευση.Διοργάνωση εκδρομών σε Ελλάδα και εξωτερικό, τόσο σε οργανωμένα γκρουπ όσο και μεμονωμένα. Η άρτια διοργάνωση σχολικών εκδρομών, η άριστη διοργάνωση του γαμήλιου ταξιδιού σας, είναι μόνο λίγες από τις ταξιδιωτικές παροχές που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Επίσης, το πρακτορείο μας δραστηριοποιείται και στον εισερχόμενο τουρισμό, θρησκευτικό και εναλλακτικό τουρισμό του νησιού .

Κράτηση δωματίου 

Η κράτηση δωματίου σε ξενοδοχείο και η ενοικίαση αυτοκινήτου που μπορεί να χρειαστείτε στο ταξίδι σας, είναι μια από τις επιπλέον παροχές που μπορείτε να αποκτήσετε στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.Και να μην ξεχάσουμε πως για όλα τα παραπάνω, υπάρχει η δυνατότητα κράτησης της τελευταίας στιγμής.Πληροφορίες και κρατήσεις εισιτηρίων στο 22510 37500, 22510 37755 και 6984-294555. Ή περάστε από τα γραφεία μας στην Π. Κουντουριώτη 87, καθημερινά Δευτέρα έως Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας μας lesvostravel.gr και travelok.gr .